Christer Hedberg | En hel dag om sociala medier
4571
single,single-post,postid-4571,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

En hel dag om sociala medier

24 Apr En hel dag om sociala medier

Idag har jag spenderat dagen på Marknadsdagen som MiG arrangerade på temat “Sociala medier”.

Niclas Strandh

De stora behållningarna var helt klart Niclas Strandh som jag fotograferade på bilden ovan och hans teampartner Brit Stakston från JMW och Peter Ingman från Newsdesk. Även Tomas Brunegård från Stampen var spännande att lyssna på.

Totalt sätt kanske inte så mycket man inte redan hade koll på men alltid kul att få nya ord på saker och att träffa spännande människor.

» Marknadsföringens Dag

Tags:
6 Comments
 • Deepedition » Bilder av mig
  Posted at 21:53h, 24 April

  […] (här och här). Ska försöka blogga mer i helgen men nöjer mig nu med två bilder. Det här är en rejält cool bild av mig från dagens dragningar på Marknadsdagen som MIG körde. Jag och Brit Stakston körde tre […]

 • Anjo
  Posted at 21:59h, 24 April

  Bra bild på den gode herr Strandh.

 • christer
  Posted at 22:35h, 24 April

  Andreas –  Tack!
  Niclas –  Kul att du gillade bilden!

 • Niklas
  Posted at 00:49h, 25 April

  Niclas och Brit är två trevliga prickar, jag gillar dem båda. Väldigt inspirerande.

 • Jag blev publicerad… och gick på mässa « Merkaptan
  Posted at 13:06h, 25 April

  […] jag var där, dumt Dessutom har han den goda smaken att publicera foto från min Stendahlkollega Christer Hedberg, som har ett grymt vasst avtryckarfinger när det kommer till fotografering. Många bilder blir […]

 • Pingman
  Posted at 10:40h, 28 April

  Lysande bakgrund!

Post A Comment